Üzletünk története

Üzletünk alapítója, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, 1983. szeptember 15.-én nyitotta meg kis boltját, a szentesi kórház kapuja mellett. Biztos sokan emlékeznek a kicsi alapterületű, de széles választékkal rendelkező üzletre, amely 21 évig üzemelt a kórház bejárata mellett.Kis nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, amikor ugyanabban a helyiségben történt az eladás, vizsgálat és szemüvegkészítés, vicces szituációkat teremtve a mindennapokban..Előfordult, hogy megkértük a vevőt, kicsit húzza le a fejét, hogy a hely szűke miatt, más tudja olvasni a vízustáblát, vagy kézzel-lábbal magyaráztunk valakinek, mert a csiszológéptől nem hallottuk egymás hangját..

Jelenlegi helyünkre 2004 szeptemberében költöztünk. Itt már tágas vásárló térrel és szeparált vizsgálóval bővültünk. Hármunkkal találkozhat, aki benéz hozzánk…

Az üzlet vezetője, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, aki a mestervizsga mellett elsők között szerezte meg a felsőfokú optometrista képesítést.

A pult mögött, a mindig mosolygós Karsai Tünde, aki sok kitérő után, felnőtt fejjel lett a szakma szerelmese.

2005 októberétől dolgozik nálunk és képzett látszerész. Végül Szamosfalvi Bernadett, diplomás optometrista. Szintén sok kitérő után, de most már több mint 10 éve a szakmában.

Szeretettel várjuk, nézzen be hozzánk!