Tallián Optika logo fehér

Elégedettségi garancia

Kedves Vásárlónk!

Sokadik éve mondhatjuk el, hogy forgalmunk 0,5% át sem éri el az esetleges „megszokási garanciás” intézkedések száma, és bízunk benne, hogy az elkövetkező években sem nő ez a szám, mivel igyekszünk minden esetben 100%-os munkát végezni és ugyanezt a minőséget képviselik a beszállítóink is.

A nagyon ritkán előforduló eseteknél elsődleges feladatunk a viselési probléma megállapítása, (például keret beállítás, más típusú lencse ajánlás) bármi, amin tetten érhető, hogy az okozza a kényelmetlenséget.

Minden esetben díjtalanul végezzük el a probléma felgöngyölítését, és annak kijavítását.

Ha az esetleges hiba feltárása után, az általunk kijavított tényezők sem hoznák meg a kívánt eredményt, akkor a szemüveg teljes ára levásárolható optikánkban.

Üzletünk 100% garanciát vállal arra az estre, ha elégedetlen vagy az általunk vizsgált, minden alkotóelemét tekintve nálunk vásárolt, személyre szabottan általunk készített új szemüvegeddel.

Fontos, hogy ezt a Garanciát csak akkor tudjuk biztosítani, ha a látásvizsgálat is nálunk történt! Kérjük, hogy őrizd meg a Garanciakártyádat!

Szamosfalvi Bernadett, optometrista - Szentes Tallián Optika

Megszokási garancia - multifokális lencsékre

A nálunk készült szemüveg a mi névjegykártyánk - Szentes Tallián Optika
 

A Tallián Optika által forgalmazott valamennyi multifokális szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk.
Amennyiben az elkészített multifokális szemüveget nem tudod megszokni (megfelelő korrekció és pontos bedolgozás ellenére sem) kicseréljük azt egy pár bifokális lencsére, vagy egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére a kínálatunkból.

A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód.

Drágább termék esetén a különbözetet felszámítjuk.

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő