Tallián Optika logo fehér

Kontaktlencse betanítás

Szeretnéd kipróbálni a kontaktlencsét? Semmi akadálya..

A kontaktlencsével nagyobb szabadságot élhetsz meg, mint a szemüveggel, hiszen közvetlenül a szem felszínére kerül a lencse, így olyan, mintha egy szabályos szaruhártyát kapnál.

A vizsgálat ugyanúgy történik, mint szemüveg esetében, csak pár extra adatra van szükségünk.

Először elvégzünk pár műszeres vizsgálatot, amelyben kiderülnek a korrigálásra szükséges fénytörési hibák, valamint meggyőződünk róla, hogy nincs egyéb akadálya a kontaktlencse használatának.

Kontaktlencse betanítás - Szentes Tallián Optika
Kontaktlencse betanítás - Szentes Tallián Optika

A második részben, próbakeretbe helyezzük a lencséket és lépésről-lépésre, megközelítjük a legpontosabb korrekciót, amivel jól látsz. Ez az esetek többségében nem pontosan az, amit a műszerekkel kimérünk, hiszen mindig vannak egyéni adottságok, amiket figyelembe veszünk.

Ha minden rendben van, próbalencsét rendelünk és megbeszélünk egy időpontot, amikor már a saját kontaktlencséddel gyakorolhatsz; megtanítalak a lencsédet betenni, kivenni és arra, hogy hogyan ápold otthon őket.

Egy hónapig tudod használni a próbalencsédet. Ez idő alatt el tudod dönteni, hogy tetszik-e Neked a kontaktlencse használat, jól boldogulsz-e a mindennapi feladatokkal?

A betanítás egyszeri költsége 6000 forint, amely tartalmazza az egy pár próbalencsét és a tisztító folyadékot is.

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő