Tallián Optika logo fehér

Mire figyelj 50-es nőként szemüvegkeret választásakor?

Nincs mit szépíteni, ötven körül más lesz a bőrünk és a hajunk színe, picit fakulunk. Olvasd el, hogy miért érdekes ez a szemüvegkeret választása szempontjából?
További cikkek innen:
Jó tudni! kategória

Mire figyelj 50-es nőként szemüvegkeret választásakor?

Öreg lóra kell a cifra kantár! – Ez Anyukám egyik ikonikus mondása, gyerekkoromból. Mivel Ő is optikában dolgozott, abszolút szakmai megnyilvánulás volt részéről.. De mit is értett ezalatt?

Nincs mit szépíteni, ötven körül más lesz a bőrünk és a hajunk színe. Picit fakulunk…

Hogyan válassz szemüvegkeretet, ha50-es nő vagy? - Tallián Optika Szentes

Tegyük fel, hogy mindent megteszünk azért, hogy ne ártsunk magunknak.. Iszunk elég vizet, messzire elkerüljük a szoláriumot, tisztán eszünk, 50 fényvédő faktor nélkül még futni sem megyünk, eleget alszunk, stb. Időnként mégis azt érezzük, jól jönne egy kis optikai tuning…

Ilyenkor lehet jó ötlet, egy körültekintően kiválasztott, színes szemüvegkeret, ami képes visszapótolni azt a wao faktort, amit keresünk! (Cifra kantár..)

Mire figyeljünk a szemüvegkeret válogatásnál?

Hogyan válassz szemüvegkeretet, ha ötvenes nő vagy? - Tallián Optika Szentes

A keret színére érdemes úgy gondolni, mint egy jó sminkre. Kiemeli a szemünk színét, formáját, akkor jó, ha illik a bőrünk és hajunk árnyalatához. Ha ezek rendben vannak, akkor az öltözködésünkhöz is illeszkedni fog. Hiszen a ruháinkat is olyan színekben választjuk, amelyek illenek a bőrtípusunkhoz (egyszerűen érezzük, ha egy színtől ragyogóbbak vagyunk, mint egy másiktól).

Ha valaki mindig semleges színeket hord (fekete, fehér, szürke, bézs) bátran válasszon színes (akár több színű) keretet,

hiszen a semleges `háttér´ még jobban ki fogja azt emelni. Ha a keret felső ívén vannak világosabb árnyalatok, vagy egy kis csillogó részlet, az a tekintetünknek is csillogást kölcsönöz, mert a benyomásainkat az összkép határozza meg.

Mire figyelj szemüvegkeret választásakor, ha ötvenes nő vagy - Tallián Optika Szentes

A keret formájánál érdemes figyelembe venni, hogy a plusszos lencse nagyítani fogja a szem körüli területet, így az esetleges karikákat is. Ha színes és hangsúlyos a keretünk, és nem ér a kritikus területek alá, akkor eltereli a figyelmet az apróbb hibákról.

Mire figyelj szemüvegkeret választásakor, ha 50-es nő vagy? - Tallián Optika Szentes

Összefoglalva.. Bátran hordjatok színeket! Nem kell jobban öltözködni hozzá, mint ahogy általában is színeket választunk! Nyerhettek vele viszont egy kis pluszt, ami megfűszerezi a mindennapjaitokat!

Illik-e a színes szemüvegkeret egy ötvenes nőnek? - Tallián Optika Szentes

Érdemes ezzel a cikkünkkel folytatnod: Kinek való a multifokális lencse?

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő