Tallián Optika logo fehér

Napszemüveg

Mindannyiunknak fontos, hogy védjük szemünket a káros sugaraktól. Ahogy megjön a tavasz és az első vakító, napsütéses nap, felmerül az igény, hogy fokozottan odafigyeljünk a szemünk védelmére.

A Tallián Optikában mi is odafigyelünk, hogy csak bevizsgált, kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező napszemüveget, polaroid előtéteket és napvédő előtétes szemüvegkereteket kínáljunk Neked.

Áraink pedig igazán kedvezőek!

Természetesen emellett az aktuális divat trendeket is szem előtt tartjuk, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő darabot!

Próbálgassatok!

Play Video

A Heavy Tools jól ismert sportmárka. Napszemüvegei jó minőségűek, megbízhatóak, és elérhető árúak. A női napvédők követik az aktuális divattrendeket, a férfi keretek sportosak, vagányak!

A videóban a 2023-as kollekciót nézheted meg!

Play Video

Az INVU, egy svájci napszemüveg márka, azoknak, akik magas igényeket támasztanak a napszemüvegükkel szemben. Innovatív megoldások, kiváló minőségű alapanyagok, és a trendi kialakítások jellemzik a márkát. A napszemüvegek magas minőségű, ultra polarizált, uv védelemmel ellátott lencsékkel készülnek, így maximális védelmet jelentenek a nyári napsütésben.

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő