Tallián Optika logo fehér

Irodában dolgozol? Akkor ez az írás Neked szól..

Szemüvegajánló foglalkozások szerint rovatunkban most az irodai munkát végzőknek segítünk a szemüvegválasztásban.
További cikkek innen:
Jó tudni! kategória

Irodában dolgozol? Akkor ez az írás Neked szól..

Szemüvegajánló foglalkozások szerint rovatunkban most az irodai munkát végzőknek segítünk a szemüvegválasztásban. 

Valószínűleg egy íróasztal mögött töltöd az időd nagy részét. Iratokat olvasol és közben adatokat rögzítesz a számítógépre; vagyis különböző távolságokban kell ugyanolyan élesen látnod, lehetőleg úgy, hogy ne fáradjon el közben a szemed.

Azt már bizonyára tudod, fontos, hogy úgy legyen beállítva a monitor, hogy ne tükröződjön rajta semmi és viszonylag kényelmes távolságban és magasságban legyen.

Időnként tarts szünetet, mozgasd át magad, és ne felejts el pislogni!!

A megfelelő mennyiségű és minőségű könny, fontos feltétele az éles látásnak! Ha ég, szúr, kipirosodik a szemed, használj műkönnyet! (Nálunk is vehetsz az üzletben!)

Irodai munkához elsősorban SZÁMÍTÓGÉPES MUNKASZEMÜVEGET (munkaprogresszív lencsét) ajánlunk, a munkaterületek pontos meghatározása alapján.

  • A munkaszemüvegek lágy dioptria átmenetet tartalmaznak és kényelmes fejtartást biztosítanak, az egész napos koncentrált figyelemhez. A monitoron található információk veszteség nélkül jutnak el hozzád, és a lencsék segítik a gyors fókuszváltást (iratok-monitor).
  • A lencsékhez BlueControl réteget ajánlunk, amely semlegesíti a képernyő által kibocsátott kék fényt, így megelőzi a szem fáradását, csökkenti a ragyogást és kontrasztosabb látást biztosít.

Jelentkezz be hozzánk egy ingyenes látásvizsgálatra, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást! 

+36 63 312 193

Érdemes ezzel a cikkünkkel folytatnod: 6+1 jótanács szemüveg választáshoz

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő