Tallián Optika logo fehér

Cégtörténet

Dr. Talliánné Bodó Gabriella 1983-ban nyitotta meg kis boltját a szentesi kórház kapuja mellett...
További cikkek innen:
Sztorik kategória

Cégtörténet

Üzletünk alapítója, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, 1983. szeptember 15-én nyitotta meg kis boltját, a szentesi kórház kapuja mellett. Biztosan emlékeztek a kicsi alapterületű, de széles választékkal rendelkező üzletre, amely 21 évig üzemelt a kórház bejárata mellett.

Nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, amikor ugyanabban a helyiségben történt az eladás, szemvizsgálat és szemüvegkészítés, vicces szituációkat teremtve ezzel a mindennapokban..

Előfordult, hogy megkértük a vevőt, kicsit húzza le a fejét, hogy a hely szűke miatt, más el tudja olvasni a vízustáblát. Vagy kézzel-lábbal magyaráztunk valakinek, mert a csiszológéptől nem hallottuk egymás hangját..😊

Jelenlegi helyünkre (Szentes, Ady Endre u. 7.) 2004. szeptemberében költöztünk. Itt már tágas vásárló térrel és szeparált vizsgálóval bővültünk.

35 éves a Tallián Optika Szentesen – 2018.
Kivel találkozhat, aki benéz hozzánk?

Szamosfalvi Bernadett, diplomás optometrista, több mint 20 éve a szakmában dolgozik. A ˝második generáció˝. Édesanyjától tanulta a szakma fortélyait és a szakma szeretetét. Ma már ő vezeti az üzletet.

Bónus Katalin, a szakma újdonsült szerelmese. Kedvességével és problémamegoldó képességével hamar belopja magát mindenki szívébe.

Az üzlet vezetője, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, aki a mestervizsga mellett, elsők között szerezte meg a felsőfokú optometrista képesítést, ma már nyugdíjas.

Szamosfalvi Bernadett, optometrista - Tallián Optika, Szentes
Szamosfalvi Bernadett, optometrista

Hűségesek vagyunk vásárlóink mellett munkatársainkhoz is, ezért feltétlenül említést szeretnénk tenni még Karsai Tünde kolléganőnkről, aki 17 évig volt optika-családunk tagja. Minden percét szerettük az együtt töltött időnek, de költözés miatt ma már sajnos nem dolgozik velünk!

Csapatunk többi tagja azonban szeretettel vár! Nézz be hozzánk!

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő