Tallián Optika logo fehér

Cégtörténet

Dr. Talliánné Bodó Gabriella 1983-ban nyitotta meg kis boltját a szentesi kórház kapuja mellett...
További cikkek innen:
Sztorik kategória

Cégtörténet

Üzletünk alapítója, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, 1983. szeptember 15-én nyitotta meg kis boltját, a szentesi kórház kapuja mellett. Biztosan emlékeztek a kicsi alapterületű, de széles választékkal rendelkező üzletre, amely 21 évig üzemelt a kórház bejárata mellett.

Nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, amikor ugyanabban a helyiségben történt az eladás, szemvizsgálat és szemüvegkészítés, vicces szituációkat teremtve ezzel a mindennapokban..

Előfordult, hogy megkértük a vevőt, kicsit húzza le a fejét, hogy a hely szűke miatt, más el tudja olvasni a vízustáblát. Vagy kézzel-lábbal magyaráztunk valakinek, mert a csiszológéptől nem hallottuk egymás hangját..😊

Jelenlegi helyünkre (Szentes, Ady Endre u. 7.) 2004. szeptemberében költöztünk. Itt már tágas vásárló térrel és szeparált vizsgálóval bővültünk.

40 éves a Tallián Optika Szentesen – 2023.
Kivel találkozhat, aki benéz hozzánk?

Szamosfalvi Bernadett, diplomás optometrista, több mint 20 éve a szakmában dolgozik. A ˝második generáció˝. Édesanyjától tanulta a szakma fortélyait és a szakma szeretetét. Ma már ő vezeti az üzletet.

Bónus Katalin, a szakma újdonsült szerelmese. Kedvességével és problémamegoldó képességével hamar belopja magát mindenki szívébe.

Az üzlet alapítója, Dr. Talliánné Bodó Gabriella, aki a mestervizsga mellett, elsők között szerezte meg a felsőfokú optometrista képesítést, ma már nyugdíjas.

A Tallián Optika csapata

Hűségesek vagyunk vásárlóink mellett munkatársainkhoz is, ezért feltétlenül említést szeretnénk tenni még Karsai Tünde kolléganőnkről, aki 17 évig volt optika-családunk tagja. Minden percét szerettük az együtt töltött időnek, de költözés miatt ma már sajnos nem dolgozik velünk!

Csapatunk többi tagja azonban szeretettel vár! Nézz be hozzánk!

Érdemes ezzel a cikkünkkel folytatnod: 6+1 jó tanács szemüveg választáshoz

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő