Tallián Optika logo fehér

Éles látás, a bolti eladók szempontjából..

Szemüvegajánló foglalkozások szerint rovatunkban most a bolti eladóknak segítünk a szemüvegválasztásban.
További cikkek innen:
Jó tudni! kategória

Éles látás, a bolti eladók szempontjából..

Szemüvegajánló foglalkozások szerint rovatunkban most a bolti eladóknak segítünk a szemüvegválasztásban. 

Ha csak az apró betűkkel gyűlt meg a bajod, árazás, számla írás közben, akkor egy egyszerű olvasó szemüveggel megoldható a problémád. 

Itt hívnám fel a figyelmed arra, hogy az olvasószemüveg, mindig vizsgálat alapján, szaküzletben készüljön!! A készen kapható olvasók lencséje, sohasem olyan optikai minőségű, mint amit szaküzletben vehetsz meg! Nincs felületkezelése, könnyen karcolódik, tükröződik.

A kész olvasók mindkét oldala egyforma dioptria, az emberek nagy részének viszont különböző fénytörésű a két szeme, ezért fontos, hogy mindenkinek személyre szabottan készüljön a szemüveg!

Fontos optikai jellemzője egy szemüvegnek, a két lencse fókuszpontjának távolsága. Akkor látunk jól, ha a lencsék középpontja, pontosan a szemünk közepe elé esik. A kész olvasó szemüvegek egy átlag fókusztávolságra készülnek, ha valakinek ettől eltérő a pupilla távolsága, akkor nem lát élesen a készen vásárolt olvasó szemüveggel.

Ezek a hibák könnyen kiküszöbölhetők, ha nálunk készül az új szemüveged! 

Ha az olvasáson kívül, számítógépet is kell használnod, akkor SZÁMÍTÓGÉPES MUNKASZEMÜVEGET készítünk Neked. Így fogod egyszerre jól látni az asztalon lévő iratokat és a monitort is.

Jelentkezz be hozzánk egy ingyenes látásvizsgálatra, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást! 

+36 63 312 193

Mit mondanak rólunk azok, akik már többször is a Tallián Optikát választották?

Libor Mihály
Libor Mihály
@mihaly.libor.3
Tovább olvasom
Az én szemüvegeim is innen vannak,és remek ! Mindent kíválóan készítettek el,és ha véletlen gond van,szívesen segítenek is. Remek bolt,és kiszolgálás,kedvesek az eladók,és a Tulaj is! 🙂 Csak ajánlani tudom Mindenkinek,kinek szemüvegre van szüksége!! 🙂 Tiszteletem,s Üdvözletem! 🙂
László Zoltánné
László Zoltánné
@laszlo.gyongyi.56
Tovább olvasom
A kiszolgálás gyors, segítökész, és udvarias, kislányomnak vettük a szemüveget, nagyon megvagyunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabó Anna
Szabó Anna
Tovább olvasom
Figyelmes kiszolgálásban volt részem, az első olvasó szemüvegemet Náluk készíttettem. Bízom szakértelmükben, ismerőseimnek a Tallián Optikát szoktam ajánlani.
Marton András
Marton András
Tovább olvasom
Barátságos üzlet, minőségi termékek jó szakemberek ajánlásával. Mióta ide járok, látok.
Előző
Következő